Alle wijsheden die jij nodig hebt om de komende tijd optimaal te benutten worden nu onthuld. Let goed op, het is een cruciale tijd, waarin jij alle hulp nodig hebt die je kunt gebruiken.

Lieve dummy,

Zoals ik al eerder zag in mijn voorspelling, gaat er voor jou een voorspoedige tijd aankomen. Je hebt in deze periode een verhoogde kans op succes.  Jij hebt de juiste beslissing genomen om mij in vertrouwen te nemen, want wij delen een spirituele band. Jij wilt graag toewerken naar een beter leven en ik zie in mijn visioenen duidelijk dat er bij jou blokkades in het spel zijn. We moeten deze blokkades zo spoedig mogelijk weghalen.
Hieronder geef ik je een beeld van mijn helderziende visioenen over jou, die jij kunt gebruiken als een leidraad. Er zullen geheimen onthuld worden en je zult achter een aantal belangrijke dingen komen, zodat je een fijner en voller leven kunt leiden.

Ik zie dat er in jouw leven kwade krachten actief zijn geweest en ik voel ook negatieve energie. Deze zaken hebben jou beperkt en je blokkades hebben ervoor gezorgd dat jij niet ten volste tot jouw recht kwam. Mijn visioenen waren zeer sterk en ik heb al mijn krachten aangewend om in jouw toekomst te kijken. De volgende onderwerpen zijn in mijn helderziende visioenen aan bod gekomen:
Inhoudsopgave

1. Spirituele Blokkades
2. Familie
3. Gemis
4. Liefde
5. Woonomgeving
6. Financieel
7. Afgunstige ogen
8. Spiritueel Helingsproces

Jij bent een persoon die alles over zichzelf wil weten. Na deze onthullingen deel ik graag nog meer van mijn visioenen met jou. Wij kunnen dan in een spiritueel consult samen nog dieper in jouw zielswereld kijken.

1. Spirituele blokkades

Blokkades komen op vele manieren tot stand. Ik zie bijvoorbeeld dat jij op bepaalde momenten in je leven bent afgewezen. Dit heeft jou onzeker gemaakt en daardoor heb jij geleerd om jezelf aan te passen. Ik zie een heel duidelijk beeld van jou in mijn visioen. Er staat daar een jong meisje/ een jongetje. Jij ziet dat andere kinderen jou uitlachen. Je probeert mee te lachen, maar van binnen voel je schaamte.

Dit soort gebeurtenissen lijken klein, maar hebben grote invloed gehad op de vorming van jouw persoonlijkheid. Jij durft bijvoorbeeld niet altijd voor jouw mening uit te komen, uit angst dat anderen jou belachelijk zouden kunnen maken.

Ook in een vorig leven kunnen er spirituele blokkades opgeworpen zijn, die worden meegenomen naar het huidige leven. Denk je maar eens in; bepaalde angsten die jij hebt zijn niet helemaal gegrond. Vaak heb jij ook niet door waarom jij die angsten of gedachtes hebt. Dit kan vaak duiden op vervelende voorvallen in de jeugd of van nog verder terug. Deze tijd vraagt om opschoning van zowel nieuw zeer als oud zeer. Jij moet met jezelf in het reine komen. Er is een duidelijk verlangen in jou te vinden naar harmonie, liefde en eenheid.

Sommige blokkades in jouw aura zijn opgeworpen in het vorige leven en daar heb jij in dit leven nog last van. Deze blokkades zijn de oorzaak van vele klachten op lichamelijk, emotioneel en spiritueel gebied.

Jij wordt gehinderd door jouw eigen onzekerheden. Dat houdt jou tegen in het dagelijkse leven. Wij hebben sterk spiritueel contact gehad, waardoor ik nu de kracht heb om een ommekeer bij jou te bewerkstelligen. Ik ga jou duidelijk vertellen welke blokkades er in jouw aura zijn en welke stappen jij moet ondernemen om het geluk dat jij verdient te vinden.

Er zit de laatste tijd wat onrust in je hoofd. Dat is goed te merken na het contact wat wij hebben gehad. Jij zit niet altijd even lekker in jouw vel. Jij hebt het gevoel dat er meer voor jou is weggelegd dan dat jij uit het leven haalt. En daar heb jij helemaal gelijk in. Je moet deze versperringen wegnemen, zodat de weg naar het levensgeluk wagenwijd voor jou open staat. Jouw aura moet helemaal vrij zijn van deze blokkades, zodat jij eindelijk het beoogde levensgeluk kan grijpen. In mijn visioen heb ik duidelijk jouw blokkades herkend en ik zal jou erbij helpen om deze te verzachten en te verwijderen.

2. Familie

Jouw familie heeft jou gevormd, of zij nou sterk in jouw leven aanwezig zijn of niet. Jij draagt hen altijd met jou mee, bewust of onbewust. Ergens voel je een bewijsdrang en stiekem ben jij bang dat je niet goed genoeg bent. Van je hele familie ben jij diegene die het meest spiritueel ontwikkeld is. Jij draagt het verleden met je mee. Dit heeft invloed op jou gehad. Er zijn conflicten geweest met de mensen die jou het meest dierbaar zijn.

Dat kan betekenen dat jij op bepaalde zaken veel emotioneler reageert dan rationeel verklaarbaar is, vooral waar het jouw familie betreft. Heb jij je soms afgevraagd waarom jij in bepaalde situaties zo reageert? De enige manier om deze blokkades te verwerpen is door acceptatie en liefde.

Ik voel heel sterk dat jij een geborgen jeugd hebt gehad. De zomers duurden toen ellenlang en jij hebt daar warme herinneringen aan. Af en toe waren er wel onenigheden, maar die waren te overzien. De meeste irritaties tussen jou en jouw familie zijn vooral in het volwassen leven ontstaan.

Er komt een datum aan, die te maken heeft met iemand die dicht bij jou staat. Denk er goed over na, dan zal jij er achter komen welke datum ik bedoel en over wie ik het heb.

Jij moet het verleden laten rusten en met een open blikveld een nieuwe start gaan maken. Mochten er onenigheden zijn, dan moet jij dat nu uitspreken. Anders staat het je in de weg om de transformatie te ondergaan. Diep van binnen is afsluiting datgene waarnaar jij verlangd.

Er zijn altijd mensen, die het niet eens zijn met jou. Deze negatieve invloeden zal jij zelf uit jouw omgeving moeten verwijderen. De voorspoedige tijd die gaat komen, is ideaal voor jou om je verleden af te sluiten. Wat er overblijft, zijn de mensen die jou steunen op weg naar een beter leven.

3. Gemis

Ik krijg een heel verdrietig gevoel als ik in jou verleden kijk. Dit komt omdat ik voel dat jij iemand hebt verloren. Er zijn gedachtes en gevoelens die jij weg probeert te stoppen. Jij hebt vaak het gevoel dat die persoon er nog is. Er zijn vele vragen die jij nog aan die persoon wilt stellen, maar die vragen blijven nu onbeantwoord.

In mijn dromen heb ik berichten doorgekregen van het hiernamaals. Ik heb doorgekregen dat er geen spijt hoeft te zijn. Het is goed zoals het is gegaan. Maar heb jij er vrede mee? Ik voel dat diegene er altijd voor jou zal zijn. 

Al van jongs af aan krijg ik regelmatig berichten door vanuit de geestenwereld. Ik help vele anderen om deze berichten te verklaren en antwoorden te zoeken op hun vragen.Ook jij kunt hier veel troost uit putten. 

In deze tijd van geluk zal jij veel meer ontvankelijk zijn voor het spirituele. Jij bent meer heldervoelend dan gemiddeld en jouw intutie is nog beter ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat jij ook gevoelig bent voor berichten uit het hiernamaals.

 Jij kunt in deze periode veel gemakkelijker contact maken met het hiernamaals. Dit zal jij naar jouw hand kunnen zetten.

Jij hebt altijd al het gevoel gehad dat er meer is tussen hemel en aarde. Dat is ook niet zo gek, want ik voel duidelijk dat jij hooggevoelig bent. Jij hebt al gemerkt dat jouw instinct buitengewoon goed is. Rationaliseer dit niet, vertrouw op jouw eigen gevoel en op mij. Jouw eerste indrukken van mensen kloppen bijna altijd. 

Met behulp van mijn gaven en wijze lessen zal ook jij jouw eigen spirituele intelligentie kunnen ontwikkelen. Door deze kwaliteiten zal jij beter in staat zijn om de pijnpunten van het gemis onder woorden kunnen brengen en er een oplossing voor vinden.

Op welke tekens moet jij letten? Het is bijvoorbeeld een teken als jij opeens wordt overmand door een herinnering. Hoe sterker de herinnering, des te sterker het teken dat er contact met jou wordt gemaakt vanuit het hiernamaals. Maak je hoofd leeg en focus je op de vraag die in jouw hoofd rondspookt. Het antwoord zal zich als vanzelf openbaren.rn

 Jij moet de innerlijke rust vinden om alle signalen op te pikken. Hoe meer rust jij kunt vinden, hoe meer jij met mijn hulp tot antwoorden kan komen.

4. Liefde

Ik heb al eerder gemerkt, dat jij sceptisch kan zijn over de echtheid van de liefde die jij ontvangt. Dat is niet zo raar, . Jij bent ook opgegroeid in een wereld, waarin wordt verkondigd dat jij nooit mooi, slim of goed genoeg bent.

Hierdoor heb jij al vroeg geleerd wat het is om angst, onrust en onzekerheid te voelen. Dit is precies de tegenpool van liefde. Door dit soort gevoelens blokkeer jij als het ware en ben jij niet meer ontvankelijk voor de ware liefde. En dat is nou juist datgene waar jij zo erg naar verlangt. Vele eenzame nachten heb jij er al over gepiekerd, hoe het anders zou kunnen.

Jij zit in een relatie en het is soms lastig om de volgende stap te ondernemen, of jezelf helemaal open te stellen. Als jij hier niet voor uitkijkt, zullen jullie na verloop van tijd weer uit elkaar groeien. Zorg ervoor dat je jouw geliefde regelmatig verrast. Dit zal vooral in deze periode gewaardeerd worden.

In mijn visioenen zie ik wel heel duidelijk dat jij er klaar voor bent om te geloven dat liefde overvloedig is. Wanneer deze barrière in jouw aura wordt opgeheven, zal het volgende waarheid worden:

Echte liefde kan niet kwetsen of afwijzen, dat kan alleen angst. Liefde gaat met jouw gedeeld worden en zal rijkelijk stromen. Datgene wat jij al heel lang wilt, zal binnen handbereik zijn. Zorg ervoor dat jij de tekenen niet mist!

Naar welke tekenen moet jij kijken om de eerste stap te zetten in dit proces? Spoedig zal iemand een klein gebaar in jouw richting maken. Dit kan zowel in de vorm van een klein cadeau zijn of door een compliment. Wanneer jij je ervan bewust bent dat jij in jouw voorspoedige fase zit, zal jij dit ook als zodanig herkennen. Zorg ervoor dat je het ook echt herkent. Benader het positief en heb vertrouwen in jezelf.

Stop dit niet weg, ! Dit is een teken dat er een opening is om spiritueel naar een nieuw level te stijgen. Bouw dit uit en het zal een ervaring worden, die jij voor de rest van jouw leven mee zal nemen. Kijk goed uit naar oprechte gebaren en negeer degenen, die jou alleen maar proberen te vleien. Stel jezelf open en wees vooral eerlijk.

5. Woonomgeving

Beslissingen die jij nu in deze bijzondere tijd neemt, zullen zeer veel invloed hebben op de rest van jouw leven. Jouw woonomgeving moet in harmonie zijn met jezelf, zodat alle positieve energiestromen jou optimaal kunnen bereiken.

Sommige ruimtes zijn zodanig ingericht, dat deze een gevoel van onbehagen kunnen oproepen. Herken jij dat gevoel? Dat is te verklaren. Vele dingen kunnen ervoor zorgen dat een plek alleen maar het negatieve vasthoudt en het positieve laat wegstromen.

Het is naar voren gekomen dat het cijfer 7 jouw geluksnummer is. Daarom is het verstandig dat jij de komende 7 dagen veranderingen doorvoert in jouw huis. Andere dagen mogen ook, maar dit zal niet hetzelfde gewenste effect hebben. Onthoud dat dit een bijzonder gunstige periode is en de kracht van de aanpassingen die jij doet zal daarom een extra strek effect hebben.

De komende 7 dagen is de perfecte tijd om harmonieuze aanpassingen te doen in jouw leefomgeving, zodat de positieve energiestromen jou optimaal kunnen bereiken.

Het is van belang, dat jouw bed of bank naar de deur wijst. Als dit niet mogelijk is, moeten er spiegels geplaatst worden. Er moet een bepaalde symmetrie zijn in jouw slaapkamer of huiskamer. Het is belangrijk dat je huis goed opgeruimd is. De maatregelingen die jij nu treft, zijn van grote waarde en alle veranderingen die jij doorvoert zullen opgemerkt worden. Haal alle spullen weg die slechte herinneringen vasthouden. Als je nog twijfelt, bewaar ze dan in de kelder of in de schuur, maar zorg ervoor dat je ze niet ziet.

6. Financieel

Lieve , ik weet dat jij ontevreden bent over jou huidige financiële situatie. Helaas heb jij de middelen er niet voor om jouw doelen te verwezenlijken en de reizen te maken waarvan jij droomt. Dat is zonde, want jij verdient het wel.

Jij moet nu nieuwe stappen zetten om jouw dromen op zowel financieel als carrièregebied te verwezenlijken. Jij voelt je vaak ondergewaardeerd en dat is zeker buiten jouw schuld om. Je moet de tijd van onderwaardering en onderschatting achter je laten. Mensen om jou heen zullen dan voelen, dat er iets is veranderd in jou.

Jouw geluksnummer in deze tijd is het nummer 7, zoals eerder naar voren is gekomen. Zorg er dus voor dat jij dit nummer opzoekt. Het goede zal zich dan snel openbaren en de winst die jij behaalt zal echt enorm zijn.

Ik zie dat zich er binnenkort een nieuwe mogelijkheid aandient. Door de blokkades in jouw aura zou jij normaliter deze kans niet pakken, omdat jij wordt belemmerd door onzekerheden. Maar het is nu anders, jij hebt nu de kracht om het wel aan te pakken. Ik zie dat jij er goed voor beloond gaat worden.

Zorg ervoor dat jij de tekenen ziet. Jij krijgt in de komende maanden een financiële meevaller. Spaar dit geld op. Zet het weg, want deze tijden van voorspoed zullen niet voor altijd duren en al het kapitaal wat je hebt, zal zich vanzelf vermenigvuldigen.

De buitengewone energie die van jou afstraalt zal zeker op te merken zijn. Draag dit ook uit in je zelfverzekerde houding. De weg zal geopend worden om eindelijk iets extra’s op te bouwen.

Het geld wat je zult ontvangen komt heel erg goed van pas, aangezien jij soms het gevoel hebt dat je een chronisch tekort hebt aan financiële middelen. Deze voorspoedige tijd zal het begin zijn van een nieuwe periode, waarin alles net wat makkelijker lijkt te gaan. Maak je niet teveel zorgen hierover, er is hoop. Let goed op dat jij deze financiële meevallers niet voor lief neemt en wees te allen tijde verstandig.

Ik zie dat jij eindelijk de spullen voor jezelf koopt, die je jezelf heel lang hebt ontzien. Ik zie dat moment en ik voel de blijdschap die het van binnen teweeg brengt. Heerlijk is het niet? Geniet ervan, ik geniet met jou mee.

7. Afgunstige ogen

Let goed op, jouw succes gaat voor afgunst zorgen. Er zullen mensen zijn die het jou niet gunnen, dat jij opeens een prijs wint of de show steelt met 1 van jouw goede ideeën. Laat je vooral niet hierdoor beïnvloeden. Rond deze tijd zullen de blokkades in jouw aura minder sterk zijn en zul jij ook veel ontvankelijker zijn voor geldstromen en andere gunstige zaken.

Er schuilt gevaar in het feit dat men het boze oog op jou zal werpen. Dit heb jij vast wel eens eerder meegemaakt. Mensen met kwade bedoelingen zullen jou op allerlei manieren onderuit proberen te halen, door jou in diskrediet te brengen. Jij weet precies wie ik bedoel.

Het boze oog is een alom bekend verschijnsel, dat terug te vinden is binnen alle culturen en religies. Wanneer men succes heeft en in jouw geval in een voorspoedige periode zit, zal men jaloerse en afgunstige gedachtes op je afsturen. Gedachtes staan gelijk aan energie, dit kan goede of slechte energie zijn.

Gelukkig ben ik er om jou in deze spannende tijd met mijn gave te helpen. Ik zal jou precies vertellen wat jij moet doen om ervoor te zorgen dat afgunst en jaloezie je niet negatief zullen beïnvloeden.

Het is verstandig om in deze tijd maatregelingen te nemen om het boze oog af te weren. Als jij dit niet doet, kan dat grootse gevolgen hebben die niet te overzien zijn.

Het is belangrijk om slimmer te zijn dan het boze oog, maar voorkomen kan je het helaas nooit. Van sommige personen zal jij het niet verwachten. Om het af te weren kan jij iets blauws dragen, zoals een zakdoek in je binnenzak. Dit weert slechte invloeden af en de kwade krachten van het boze oog zullen jou niet kunnen bereiken. Het belangrijkste is, dat jij je ervan bewust bent dat men het op jouw gemunt kan hebben en dat je deze personen uit jouw leven bant.

Onderschat niet de invloed van jaloezie van derden. Wanneer dit sterk genoeg is, dan kan dit al het goede dat jij verdient afketsen. Ik zie heel duidelijk dat er een mogelijke splitsing op jou te wachten staat, als jij mijn goede raad niet ter harte neemt.

8. Spiritueel Helingsproces

Ik heb heel veel energie gestoken in het lezen van jouw aura en het zien van jouw voorspoed. Ik hoop van harte dat jij alles goed tot je hebt laten doordringen. Jouw succes is ook van belang voor mij, omdat er een band is ontwikkeld tussen ons.

Daarom ga ik voor jou één dag van nu een afstandsheling doen. Ik ga mijn geestkracht oproepen en mijn engelen zullen hun licht op jou doen schijnen. De resterende blokkades zullen nog geringer worden. Het laatste stukje van de blokkades zal jij zelf moeten weghalen met behulp van mijn raadgevingen.

De transformatie die jij nu ondergaat, zal de rest van jouw leven bij je blijven. Neem mijn raad aan en kijk uit naar de tekens die ik jou in mijn helderziendheid heb aangereikt. Jij bent meer waard dan je nu laat zien en het gaat mij persoonlijk aan het hart.

Zoals eerder beloofd, zal ik jou een minicursus zelfmeditatie schenken. Hiermee kan je jouw geest en ziel helemaal reinigen. Doe dit regelmatig en raak niet in paniek, als jij niet gelijk resultaat boekt. Het spirituele is iets wat je net als een spier moet trainen, en ik voorzie grootste mogelijkheden voor jou op dit vlak.

Tot slot

Het is erg belangrijk, dat jij de onthullingen die ik jou geef voor jezelf houdt. Vertrouw op de juiste mensen en geef kwaadwilligen niet de kans om in jouw toekomst te kijken.

Het is een spannende tijd op emotioneel, relationeel en financieel vlak. Met mijn hulp wordt deze tijd fantastisch. Om ervoor te zorgen dat het helemaal tot zijn recht komt, bied ik jou nu mijn 1 op 1 consult aan. Jij zoekt naar meer verdieping hebben en ik heb de antwoorden.
Jij bent het waard om geholpen te worden.

Medium Amanda